Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Dr. Taksz Ildikó októbertől partnerként irányítja a KPMG tevékenységét és tanácsadási szolgáltatásait a pénzügyi szektorban.

Karrierjét a McKinsey & Co. tanácsadójaként kezdte, ahol több mint öt évnyi, széles körű hazai és külföldi tanácsadói tapasztalatot szerzett, elsősorban a pénzügyi szektorban.

Az utóbbi 15 évben az OTP Banknál töltött be hazai és regionális vezetői pozíciókat – 11 éven át az oroszországi OTP Bank Igazgatótanácsának tagja volt, illetve Country Managerként irányította a bank oroszországi, ukrajnai, szerbiai, horvátországi, romániai és bulgáriai működését.

Varga Zoltán októbertől a KPMG könyvvizsgálati partnere.

2001-ben, asszisztensként csatlakozott a KPMG auditosztályához. Jelentős tapasztalata van a magyar, a US GAAP és az IFRS-szerinti  beszámolók és pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatában az ingatlan-, a gyártó-, a kereskedelmi, a biztosítási és szolgáltatóközponti szektorokban. Ügyfelei között helyi, globális és tőzsdei cégek egyaránt megtalálhatóak.

Korábban négy éven keresztül vezette a KPMG egyik auditcsoportját, ahol a szakmai munka irányítása mellett felelt a csoport személyügyi és tréningfeladataiért is. 2005 és 2007 között a KPMG kanadai irodájában dolgozott, ahol főként IT-, és telekommunikációs cégek auditjában, valamint belsőaudit-megbízásokban vett részt.

Dr. Tóásó Bálint októbertől partnerként vezeti a KPMG jogi szolgáltatásait nyújtó KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Irodát.

2016-ban csatlakozott a KPMG-hez, hogy felépítse a KPMG jogi üzletágát. Az iroda ma több mint 15 munkatársával széles körű jogi szolgáltatásokat nyújt – a klasszikus jogi területek mellett kiemelten foglalkoznak adatvédelemmel, adóperek és joint venture viták rendezésével, valamint komplex üzleti problémák megoldásával. Az iroda élen jár az innovatív technológiai megoldások jogi alkalmazásában is.

Korábban dolgozott több nemzetközi ügyvédi irodában, így a Köves Clifford Chance és a Faludi Wolf Theiss ügyvédi irodában associate, majd senior associate pozíciókban ezt követően a Trenkwalder nemzetközi cégcsoport magyar tagvállalatának társasági jogi vezető jogásza volt. Több mint 12 év tapasztalattal rendelkezik M&A, társasági jog, vitarendezési ügyek, illetve compliance és adatvédelem témákban. Számos publikációt, cikket és előadást jegyez angol, magyar és német nyelven.
(BrandTrend)