Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Hanyecz Imre került az Insomnia PR csapatának élére.

Hanyecz Imre

A több mint 10 éves ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal bíró szakember felel ezentúl az Insomnia PR operatív igazgatásáért, a new business tevékenység erősítéséért, de emellett projektvezetőként és stratégiai tanácsadóként személyesen is részt vesz az ügyfelek PR kampányainak lebonyolításában. Hanyecz Imre a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomázott angol-kommunikáció szakon.

Horváth Zsófia

Head of Digital pozíciót tölt be augusztustól az Insomniánál Horváth Zsófia, aki a Carussel operatív és marketing menedzsere volt az elmúlt években. Fő feladata a digitális eszközöket és online megoldásokat igénylő projektek menedzselése, az online projekttervek és stratégiák előkészítése, illetve az Insomnia digitális szolgáltatás csomagjának fejlesztése. Horváth Zsófia korábban is neves reklámügynökségeknél dolgozott, olyan nemzetközi ügyfelek digitális megjelenéseit segítve, mint a BAT, a Procter&Gamble, a Borsodi Brewery, az Univer, a L’Oréal, a T-Mobile, a BMW Hungary és a General Motors.

Bittner Péter

Account Directorként segíti tovább az ügynökség PR csapatát Bittner Péter, aki szintén több mint 10 éves ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal bír. A szakember az elmúlt két évben a Szegedi Tudományegyetem kommunikációs és marketing igazgatója volt, ahol korábban diplomáját is szerezte. Az intézményi és az üzleti kommunikáció területén egyaránt otthonosan mozog, az Insomniánál főleg stratégiai PR tanácsadással segíti az ügyfelek kommunikációját.

Bércesi Adrienn

A Telenortól érkezett az Insomnia közel-keleti divízióját erősíteni Bércesi Adrienn. A szintén az SZTE-n végzett Senior Account Manager korábban az Actavisnál és a L’Orealnál is dolgozott.  Legfontosabb feladata a kapcsolattartás és a koordináció az Insomnia arab-piaci ügyfélkörével.
(BrandTrend)