Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A HPS az elmúlt években növekedésnek indult, amely nem csak a munkavállalók létszámában, de a kínált szolgáltatások sokszínűségében és a sorra alakuló divíziók számában is megjelenik. A HPS elsődleges célja továbbra is a meglévő ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása, ezt hivatott támogatni a közelmúltban igazolt több évtizedes tapasztalattal rendelkező stratégiai szakember.

Váradi Miki karrierje során dolgozott már a Saatchi & Saatchi-nál, a Publicisnél, Ogilvy-nél és a McCann Budapestnél, valamint stratégiai tervezést tanított a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági karán.
Korábban már közel 5 évet töltött a HPS-nél, az ügynökség azonban azóta a duplájára nőtt. Mindennapi munkája során ezért a klasszikus tervezési feladatok mellett a szakmai coaching is szerepet kap.

Váradi Miki

„Mondhatjuk, hogy hazajöttem a HPS-be, hiszen a kapcsolatunk már régre nyúlik vissza.” – kezdte a régi-új stratégiai vezető. „Élvezem, hogy a munkaköröm már túlmutat a stratégiai tervezés területén és részt vehetek a kollégák és az ügyfelek szakmai edukációjában is” ­– tette hozzá.
(BrandTrend)