Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A sportcsatorna új sportkommentátora mögött 15 éves szakmai múlt van. Korábban autós műsort szerkesztett, sportlapban tudósított, NB1 összefoglalókat készített, de a futball mellett kommentátor volt kosárlabda, kézilabda, jégkorong, röplabda, rögbi, amerikai foci, strandfoci, strandröplabda, gyeplabda, indoor hoki, tenisz, úszás, squash, bowls, sífutás, síugrás, curling, illetve snooker mérkőzéseken.

Varga Ákos a jövőben kosárlabda, kézilabda, tenisz, jégkorong és futballmérkőzések kommentátoraként lesz látható az M4 Sporton.

„Örömmel csatlakozom egy látványosan, dinamikusan fejlődő sportcsatornához, amely igyekszik a magyar nézőket leginkább érdeklő sportágakat, versenyeket, meccseket közvetíteni a 21. századi igények szerint” – nyilatkozta a sportkommentátor, aki izgatottan várja a helyszíni közvetítéseket.

Szerinte a kommentátor dolga, különösen a helyszínen tartózkodva, hogy a nézőknek átadja a hangulatot, a drámát, a személyes tapasztalatot, élményt az eseményről, de úgy, hogy sose váljon főszereplővé, ne róla szóljon a közvetítés.

Varga Ákos 38 éves, Budapesten él feleségével és tízéves lányával. Kedvelt sportja a kosárlabda, de szabadidejében úszik, teniszezik, futballozik és fallabdázik is. A sportkommentátor szeptember 1-jén, pénteken este nyolc órakor debütál az M4 Sporton a férfi kosárlabda Eb Törökország-Oroszország csoportmérkőzés közvetítésével.
(BrandTrend)