Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Augusztus 21-től Tóth Andrea felel az Ogilvy/Geometry cégcsoport kreatívigazgatói feladataiért. A szakember, aki szabadúszóként dolgozott az utóbbi egy évben, korábban szintén egy globális hálózati ügynökségnél dolgozott kreatívvezetői beosztásban, szakértelmét számos hazai és nemzetközi díj is bizonyította az utóbbi évek során.

Tóth Andrea Benesch Ferencet váltja az Ogilvy/Geometry kreatívigazgatói székében. „Ferinek köszönöm az elmúlt évek közös munkáját” – mondta el Sályi Réka, a cégcsoport ügyvezető igazgatója. „Sok sikert éltünk meg együtt, és neki is nagy szerepe volt abban, hogy cégcsoportunk megerősödött, és a magyar piac jelentős szereplőjévé vált.”

Sályi Réka, a változással kapcsolatban ugyanakkor hozzátette: „Andi személyében egy dinamikus, nagyon nyitott, inspiráló szakember csatlakozik a csapatunkhoz. Szerencsés találkozás volt a miénk, mert a jelenkori reklámszakmáról és lehetőségeiről nagyon hasonlóan gondolkozunk. Hiszek abban, hogy Andi személyisége és szakmaisága sokban tud majd hozzájárulni ügynökségcsoportunk – és így ügyfélpartnereink – sikereihez. Már nagyon várom, hogy elinduljon a közös munka.”

Tóth_Andrea_portré

Tóth Andrea a kinevezésével kapcsolatban elmondta: „Megtiszteltetés számomra, hogy az Ogilvy/Geometry bizalmat szavazott nekem. Úgy gondolom, hogy kreatív szakemberként manapság csak akkor lehetünk sikeresek, ha a hagyományos megoldások mellett nyitottan fogadjuk az új eszközkészletekben rejlő lehetőségeket is, ha igyekszünk megérteni, illetve aktívan használni más szakterületek tudását – amelyre ebben a színes csapatban rengeteg lehetőség adott számomra. Ezzel a friss, mai szemlélettel fogok hozzá a nagymúltú ügynökség és a magyarországi cégcsoport kreatívigazgatói feladatköréhez.”
(BrandTrend)