Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Bővüléssel indult a BDO Magyarország tanácsadó cég könyvvizsgálói üzletágának idei éve, 13 éves audit tapasztalattal Gaál Edmond érkezett a csapat élére. A szakember feladata az új üzleti irányok és lehetőségek felkutatása mellett, az audit divízió szakmai erősítése lesz. Tevékenysége során kiemelt szerepet kap az IFRS szerinti beszámolók vizsgálata, amely 2017. januártól a tőzsdei vállalatoknak és pénzintézeteknek kötelező szabvány.

Gaál_Edmond_1

Az ACCA nemzetközi képesítéssel is rendelkező Gaál Edmond szakterülete az US GAAP szerinti beszámolók könyvvizsgálata, amely a hazánkban tevékenykedő, de az amerikai tőzsdén jegyzett anyavállalattal rendelkező vállalatok számára kötelező beszámoló. A bejegyzett könyvvizsgáló az elmúlt években az IFRS szerint elkészített konszolidált éves beszámoló könyvvizsgálatában is értékes tapasztatott szerzett, amely 2017. januártól valamennyi magyar tőzsdei cég és pénzügyi intézmény számára, 2018 januárjától pedig a szövetkezeti hitelintézetek számára is kötelező szabvány. Egy közel féléves belgrádi kiküldetés során nemzetközi cégek szerbiai leányvállalatait könyvvizsgálta, valamint IFRS beszámolók auditálásában is részt vett.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező üzletfejlesztési igazgató erősíti a BDO Magyarországot, aki jelentős gyakorlattal rendelkezik a termelő, kereskedő és szolgáltató vállalatok könyvvizsgálatában is” – mondta Gerendy Zoltán ügyvezető.

Gaál Edmond a folyamatosan változó piaci és gazdasági környezetben a legnagyobb kihívást a stabilitás megteremtésében látja, amelyben a BDO Magyarország biztos hátteret nyújt ügyfelei számára.
(BrandTrend)