Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Az Európai Önszabályozó Szervezet új vezérigazgatót nevezett ki. A kanadai-francia Lucas Boudet a növekvő feladatokkal és csapattal rendelkező brüsszeli irodát vezeti.

A korábbi vezető, Oliver Gray tanácsadó céget alapított. Alapos kiválasztási folyamat előzte meg az új vezető kinevezését. Lucas jelentős tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi szakmai szervezet irányításában, korábban ugyanis Koreában és Thaiföldön majd Brüsszelben vezette a Francia Kereskedelmi– és Iparkamara Kamara kirendeltségét. A 38 éves Lucas Boudet mester szakos végzettségét a francia, angol és amerikai üzleti jog területén szerezte. Franciául, angolul, hollandul, spanyolul, valamint thai és koreai nyelven beszél.

“Biztosak vagyunk abban, hogy Lucas további sikereket fog elérni az EASA számára, amelyre már most is az önszabályozás, mint a „better regulation” zászlóshajójára tekintenek az EU-ban. A hatékony reklám önszabályozás elismerése Európában és Európán kívül is fontos kérdés, különösen az egységes digitális piacon” – hangsúlyozta Stéphane Martin, az EASA elnöke.

“Izgalmas és hosszú folyamat volt a megfelelő személy kiválasztása, és úgy vélem, hogy Lucas személyében egy fantasztikus ember csatlakozott most az EASA csapatához. Különösen örülök annak, hogy Európán kívüli tapasztalatokkal is rendelkezik, mert a reklám, és annak önszabályozása mind nemzetközibbé válik, és az európai fókusz megtartása mellett a nemzetközivé válás is egyre fontosabb számunkra annak érdekében, hogy a digitális reklámok iránti bizalmat meg tudjuk őrizni” – tette hozzá Fazekas Ildikó ÖRT főtitkár, az EASA korábbi elnöke.
(BrandTrend)