Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A Class FM-et nemrég megvásároló Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai – június 22-i hatállyal – a hazai és nemzetközi rádiós piacon több évtizedes tapasztalatokkal bíró Földes Ádámot nevezték ki a rádió vezérigazgatójává, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el. A Class FM korábbi vezetője Turi Árpád, valamint a programokért eddig felelős Tiszttartó Titusz távozik a rádiótól. A két szakember távozásán túl azonban nem terveznek komolyabb személyi változásokat és maradnak a húzó műsorok is, mint pl. a Sebestyén Balázs – Vadon Jani – Rákóczi Feri fémjelezte Morning Show.

foldes_adam

Földes Ádám pályafutása a Roxy Rádiónál indult, majd sokáig a Sláger Rádiónál töltött be vezető pozíciót. 2008-ban a bolgár Star Fm vezérigazgatója volt, majd egy évvel később már a Danubius Rádiót vezette. Rövid kitérő után, 2011 augusztusától ismét rádiós piacon dolgozott, 2012-2015 között a sajtó piacon tevékenykedett, mígnem 2015-ben felkérték a Music Fm kereskedelmi igazgatói posztjára.

„Mindamellett, hogy továbbra is számítunk a Class szakmailag felkészült csapatára, már tárgyalunk olyan hazai és nemzetközi szinten is elismert szakemberekkel, akik tovább tudják erősíteni a rádió munkáját” – mondta a frissen kinevezett vezérigazgató, aki hozzátette: strukturális változások is várhatóak a rádión belül, és a tervek között szerepel a stúdió és az iroda költözése is.
(BrandTrend)