Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Május elsejétől Dr. Szabó Balázst nevezték ki a Szentkirályi-Kékkúti Kft. vállalati kapcsolatok igazgatójává. Az újonnan létrehozott pozíciót betöltő szakember 1992 óta dolgozik a Kékkútinál.

Dr. Szabó Balázs korábban a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-nél jogi igazgatóként, majd HR igazgatóként dolgozott. A vállalati kapcsolatok terén több éves gyakorlati tapasztalatokkal bíró szakember közvetlenül Martin Olivér ügyvezető igazgatónak tartozik elszámolási kötelezettséggel.

Az önálló pozíciót a vállalati és intézményi kapcsolatok kiemelt kezelése érdekében hozta létre a Szentkirályi-Kékkúti Kft., amely a Central European Mineral Water Holding révén közös irányítás alá került Szentkirályi Ásványvíz Kft. és Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével jön létre.

Dr_Szabo_Balazs

Dr. Szabó Balázs az ELTE Jogi Karán szerzett jogi diplomát 1998-ban. 2003-ban MBA-végzettséget szerzett vezetési és szervezési szakértőként. 2015-ben a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnökségi tagjának választották, amelynek munkáját több mint négy éve segíti önkéntesként. A szervezetet a Kékkúti több mint tíz éve támogatja társadalmi felelősségvállalásának keretében.
(BrandTrend)