Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Vezetőkiválasztási üzletágat indított a Trenkwalder, melynek eredményeként a társaság az első olyan magyarországi munkaerő-közvetítő cég, amely a gyártósortól az igazgatósági tárgyalóig képes (akár határokon is átívelő) hatékony toborzási szolgáltatást nyújtani. Az új vezetőkiválasztási terület vezetését Jacques de Jager látja el, aki jelentős tapasztalatokkal bír mindazon vezetői és specialista keresésekben, amelyeket klasszikus fejvadász megközelítéssel hajtanak végre.

Jacques de Jager

Jacques de Jager jelenlegi megbízatását megelőzően egy évtizeden keresztül dolgozott a SpenglerFox nemzetközi vezetőkiválasztó ügynökségnek, ahol részt vett előbb a szakmai és pénzügyi szolgáltatások, majd az EMEA vezetői megoldások üzletág felépítésében. Speciális területe a vezetőtestületek tagjainak kiválasztása, melyet többek között Kelet-Közép-Európában működő kockázati- és magántőke-befektető cégek, multinacionális bankok és Big Four tanácsadócégek számára végzett. Emellett sikeres projekteket hajtott végre mezőgazdasági, ipari és élettudományokhoz kapcsolódó technológiai szegmensekben is.

A szakember a vezetőkiválasztási tevékenységet megelőzően 26 évet töltött a bankszektorban, jórészt treasury, globális pénzpiacok és levelező banki területeken. Banki karrierjének későbbi szakaszában számos restrukturálási és átalakítási projektben vett részt Dél-Afrikában, Namíbiában, Szváziföldön, Mozambikban, Malawiban és Zambiában, a banki területről történő váltása előtt egy malawi befektetési bank vezérigazgatójaként tevékenykedett.
(BrandTrend)