Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Nakul Sehgal pénzügyi vezérigazgató-helyettesként csatlakozott a Telenor Magyarország felsővezetéséhez. Korábban a Telenor indiai leányvállalatánál dolgozott, ahol pénzügyi területen töltött be különböző felsővezetői pozíciókat.

Nakul Sehgal eredetileg okleveles könyvvizsgáló. Pályafutása elején az Ernst&Young és a Pricewaterhouse Coopers tanácsadó cégek helyi irodáiban szerzett tapasztalatot Indiában, és nemzetközi projekteken dolgozott Kanadában. 2010-ben csatlakozott a Telenor indiai leányvállalatához, ahol több területért, így a pénzügyi jelentéskészítésért, a számvitelért, a kockázatkezelésért és az adózásért felelt. Az utóbbi években ő irányította az üzleti stratégiával és teljesítménymenedzsmenttel foglalkozó csoport munkáját is.

„A Telenor Csoport globális szakértelmére támaszkodva, a Telenor Magyarország a legjobb ügyfélélményt szeretné nyújtani ügyfeleinek. Örömömre szolgál, hogy Nakul Sehgal csatlakozik a Telenor magyarországi csapatához. Biztos vagyok benne, hogy egy dinamikus piac folyamatosan növekedő vállalatánál szerzett tapasztalatai minket is hozzásegítenek majd a további növekedéshez és ahhoz, hogy mindig megtaláljuk ügyfeleinknek a legjobb megoldást” – mondta el a kinevezés kapcsán Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

„Nagy öröm számomra, hogy a Telenor Magyarországnál dolgozhatok – egy olyan cégnél, amely szupergyors Hipernet hálózatával és úttörő szolgáltatásaival évek óta az innováció élvonalában halad. Tudom, hogy olyan csapat tagja leszek, amely az ügyfelek jövőbeni igényeit állítja a középpontba a rendkívül éles piaci versenyben, és mindent meg fogok tenni azért, hogy tapasztalatomat a vállalat folyamatos fejlődésének szolgálatába állítsam” – jelentette ki Nakul Sehgal, a Telenor Magyarország pénzügyi vezérigazgató-helyettese.

Az új pénzügyi vezérigazgató-helyettes Bjorn Harald Brodersen utódja, aki egy nemzetközi projekt irányítását vállalta el a Telenor anyavállalatánál.
(BrandTrend)