Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Több fronton erősít a NoSalty gasztro oldal. Pénzügyi igazgatóval és lapigazgatóval bővült a már meglévő struktúra, márciustól új főszerkesztő felel a napi magazintartalomért.

Karai

Kárai Dávid ÍzHUSZÁR, a NoSalty eddigi főszerkesztője, lapigazgatóként folytatja munkáját a NoSalty csapatában és ezentúl ő felel az egyre nagyobb hangsúlyt kapó videós tartalmakért. A NoSalty 2015. december óta videós tartalommal is szolgál, mely mind az olvasók mind a hirdetők számára új lehetőségeket teremt. Természetesen továbbra is szerzője marad az ízHUSZÁR blognak és a teljes tartalomfejlesztés is hozzá tartozik majd.

Hering

A főszerkesztői székben az eddigi vezető szerkesztő, Hering András váltja Kárait. Ő lassan 4 éve a phenom’enon magazin főszerkesztőjeként vezeti a fiatalokat megszólító (zene – divat – kultúra témájú) online magazin független szerkesztői csapatát is. András koordinálja mostantól a NoSalty szerkesztőségi stábjának munkáját, fő célja a szerkesztőségi tartalom bővítése, a saját gyártású cikkek számának növelése, hogy piacvezető gasztrooldalként a recepteken túl is naprakész, informális és szórakoztató tartalmat is nyújtson az olvasóknak.

Petes Ildi

2016. januárjától pénzügyi igazgatóval is bővült a NoSalty csapata Petes Ildikó személyében. Ő a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma Corvinus) szerzett diplomát 1995-ben, ahol a Rajk László Szakkollégium aktív tagja volt. Az egyetem elvégzése után a CA IB Értékpapír Rt. munkatársaként folytatta pályáját, alapkezelőként és back office vezetőként.
(BrandTrend)