Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

2015. októbertől Gyovai Györgyi a magyarországi Nespresso új vezetője. Elődjét, Flesch Gábort az európai régióért felelős regionális kereskedelmi vezetővé léptették elő, így ő Svájcban, a Nespresso regionális kereskedelmi osztályán folytatja munkáját.

Gyovai Györgyi a Külkereskedelmi Főiskolán tanult, majd a Pécsi Tudományegyetemen vállalati vezetésből szerzett marketing szakirányú diplomát és több mint 15 éve dolgozik az élelmiszeripar különböző területein. A Marsnál Magyarországon és Lengyelországban, valamint a Danone-nál töltött évei után 2013 júliusában csatlakozott a Nestlé Hungária Kft.-hez. A beszerzés és ellátás mellett a stratégiai tervezésben, megvalósításban és innovációban, valamint a fő fogyasztói trendekre épülő márka- és termékfejlesztésben jártas szakember komoly tapasztalattal rendelkezik a multinacionális cégek átfogó, stratégiai üzleti menedzsmentje terén.

Az új igazgató korábbi pozíciójában, a Nestlé Hungária Kft. kommunikációs és marketing igazgatójaként sikeresen megtervezte a magyar cégcsoport Táplálkozás, Egészség és Életmód (NHW) stratégiáját és elindította helyi programsorozatát és kommunikációját.

A Nespresso új vezetője fő feladatának a prémium kávé magyarországi piacának további bővítését, a Nespresso fogyasztói és üzleti szegmenseinek növekedését és a Nespresso márka építését tekinti.
(BrandTrend)