Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Nagy István korábban a GfK, a Chello és a Google munkatársaként dolgozott, 2015 szeptemberétől pedig digitális kutatási tapasztalatait kamatoztatja az Origo tartalomszolgáltató értékesítés támogatásának élén. A kutatási folyamatok mellett a szakember vezeti az Origo AdNetwork működtetéséért felelős csapatot is.

„Karrierem meghatározó részében ügynökségi oldalon dolgoztam, így a másik „térfél” kipróbálása mindenképpen izgalmas kihívás. Az utóbbi években főképpen a digitális kutatások felé orientálódtam, így szinte adott volt, hogy egy digitális tartalomszolgáltató felé vegyem az irányt” – mondta el Nagy István.

Az új csoportvezető pályáját a TÁRKI-nál kezdte, majd az Ipsosnál helyezkedett el. Ezt követően több mint hét évig erősítette a GfK csapatát, amelynek médiaterületi vezetője volt. A későbbiekben a Chello közép-európai régiójának piackutatási menedzsere lett, majd 2015 elejéig a Google iparági elemzőjeként dolgozott. Az Origóhoz egyenesen Máltából érkezett, ahol egy időszakos projekt szakmai tanácsadója volt.

nagy_istvan_origo

„Az a sokrétű tapasztalat, amire az utóbbi években szert tehettem, mindenképpen szükséges, hogy az Origónál megfelelően tudjam ellátni a feladatomat. A klasszikus kutatási terület természetesen most  is fontos része lesz a munkámnak. Legfontosabb talán a Digitális Közönségmérési Tanács által megrendelt adatok elemzése és feldolgozása, de számos más információ napi szintű kiértékelésére is szükség van. A kutatási feladatok mellett az AdNetwork működtetését is a mi csapatunk látja el, mind a jelenlegi ügyfelek kiszolgálását, mind az új partnerekkel történő megállapodásokat tekintve, továbbá olyan területekért is mi felelünk, mint az inventory management és a pragmatic, azaz a Hoppex működtetése”részletezte a munkakört Nagy István.

Az értékesítési csoportok vezetésénél nem történik egyéb változás: Magyarfalvi Éva továbbra is a kiemelt ügynökségi terület irányítását látja el, Vági Róbert pedig a direkt értékesítési csoport vezetőjeként szolgálja ki a nem ügynökségekkel dolgozó, display és digitális piacon tevékenykedő hirdetőket.
(BrandTrend)