Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Munkavállalói rendes felmondással távozik a TV2 Csoporttól Koltay Tamás. A médiavállalat kommunikációs és közkapcsolati vezetője új kihívások elé néz, saját kommunikációs vállalkozást indít. A szakember a bejelentést követően még szeptember 30-ig vezeti területét a TV2 Csoportnál.

Koltay Tamás 2009-ben csatlakozott a TV2-höz. Kezdetben program PR menedzserként, majd a TV2 Csoport szóvivőjeként, 2014-től pedig kommunikációs és közkapcsolati vezetőjeként dolgozott. Irányítása alá tartoztak a műsorokkal és képernyősökkel, valamint a vállalat egészével kapcsolatos kommunikációs területek. Nevéhez számos sikeres műsor sajtókommunikációja fűződik, valamit olyan kiemelt projektek, mint a vállalat egységes nyilatkozati rendjének megalkotása és alkalmazása, valamint a TV2 Csoport önálló CSR programjának létrehozása és irányítása.

“Fontos, megannyi izgalmas feladattal és kihívással teli évet töltöttem a TV2-nél. Köszönettel tartozom ezért egykori és jelenlegi kollégáimnak és a vállalat két tulajdonosának. A TV2 Csoportnál szerzett tapasztalatokkal felvértezve vágok neki karrierem újabb állomásának” – mondta Koltay Tamás.

Koltay Tamás távozását követően további intézkedésig a műsorokra és képernyősökre vonatkozó sajtóügyeket Keresztes Nikolett képviseli, a vállalati kommunikációért felelős kapcsolattartó pedig továbbra is Horváth Eszter marad.
(BrandTrend)