Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Aleksandra Banovic tölti be a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettesi pozícióját. A regionális szerepkörből érkező vezető Takács Zoltánt helyettesíti tisztségében.

A Telenor Magyarország két éve alapította meg a Digitális Szolgáltatások divíziót, hogy az ügyfelek legújabb és jövőbeni igényeihez igazodó, innovatív szolgáltatások fejlesztését és piaci bevezetését még hatékonyabbá tegye. A divízió munkájának köszönhetően indított a Telenor elsőként a magyar piacon mobil tévészolgáltatást, mobil pénzügyi megoldást és több modern roaming csomagot.

„A Telenor a legjobb partnerekkel szeretne dolgozni, hogy ügyfeleinek innovatív szolgáltatásokat biztosíthasson. Aleksandra komoly tapasztalatokkal rendelkezik mind hazai-, mind regionális szinten a legjobb partnerek kiválasztásában és hatékony együttműködések megteremtésében, így bízom benne, hogy vezetése alatt a Telenor digitális szolgáltatásai tovább bővülnek és megőrizzük innovatív szerepünket a piacon”mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Banovic Aleksandra Telenor

Aleksandra Banovic 2011-ben csatlakozott a Telenor Magyarország csapatához beszerzési és logisztikai igazgatóként és 2014-től a Telenor Csoport Központi Beszerzési Igazgatóságának vezetőségi tagjaként a közép- és kelet-európai régió négy országának beszerzéseiért is felelt.  Telenoros pozícióját megelőzően tíz évet töltött a UPC Magyarországnál hasonló területek vezetőjeként.

Aleksandra Banovic a zágrábi egyetemen szerezett villamosmérnöki diplomát, majd az Egyesült Királyságban MBA mesterképzésben is részt vett. Férjezett, egy kislány édesanyja, és magyarul, szerbül, angolul és németül is beszél.
(BrandTrend)