Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Károlyi Gabriella került az Insomnia PR csapatának élére. Az újonnan érkezett szakember közel húsz éves, FMCG és ICT piachoz kapcsolódó PR ügynökségi tapasztalatát számos ügynökség PR vezetőjeként szerezte. Szakmai tanácsadóként az elmúlt időszakban több hazai és nemzetközi nagyvállalat – a Nokia/MSC DG, az Epson, a Legrand és a P&G – és civil szervezet kommunikációját támogatta.

Az új feladatkörben a divízió operatív irányítása mellett kommunikációs stratégiai tanácsadó és projektvezetői szerepet is ellát több, egymástól eltérő szektor ügyfeleinél, valamint részt vesz az új üzletek akvirálásában is.

„Az elmúlt időszakban viharos és nyugodt vizeken egyaránt hajóztam, számtalanszor küzdöttem Kharübdisszel (költségevetés) és Szküllával (határidők), de minden csatából megerősödve és sokat tapasztalva kerültem ki. Megtiszteltetés számomra, hogy egy kiemelten fontos területen kaptam lehetőséget, szakmai tapasztalatomat hasznosítva tervezhetek kommunikációs stratégiát az Insomnia ügyfeleinek” – mondta Károlyi Gabriella.

„Örülünk, hogy ilyen tapasztalt kollegával bővül az Insomnia csapata. Az integrált kommunikációs ügynökségi szerepünk mellett az új PR vezető érkezésével tovább erősítjük a PR vonalat” – fűzte hozzá Misinszki Ákos, az Insomnia operatív ügyvezető igazgatója.

Károlyi Gabriella az ELTE tanulmányait követően a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikációs Karán diplomázott, szakmai pályafutását pedig a Hill&Knowlton PR ügynökségnél kezdte.
(BrandTrend)