Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Új vezetővel erősíti csapatát a Viacom International Media Networks Hungary, augusztustól Sallai Zsuzsa irányításával működik a cég Talent and Music osztálya. A szakember emellett a VIMN közép-kelet európai és izraeli csatornáinál is felügyeli a Talent and Music csapatokat.

Az új feladatkör ismerős Sallai Zsuzsa számára, hiszen korábban már betöltötte ezt a pozíciót, az elmúlt időszakban pedig a BMG Rights menedzsment hazai képviseletét látta el, valamint elindította a Metatron nevű céget.

sallai_zsuzsa

Sallai Zsuzsa feladata a továbbiakban a VIVA zenei stratégiájának kialakítása és annak felügyelete mellett a Viacom magyarországi csatornáin szereplő előadókkal és művészekkel kapcsolatos támogatási programok és rendezvények lehetőségeinek feltárása. Augusztustól a szakemberhez tartoznak hazánk mellett a VIMN közép-kelet európai és izraeli csatornáinak Talent and Music osztályai is (MTV Adria, MTV Romania, MTV Israel). „Fontosnak tartom, hogy a VIVA minél több fiatalhoz eljusson, valamint hogy a hazai előadók számára is elindítsunk, továbbfejlesszünk támogató programjainkat” – mondta a vezető.

A Viacom a világ egyik legnagyobb médiavállalata, Magyarországon a VIVA, a Comedy Central, a Comedy Cental Extra, a Nickelodeon, a Nick Jr., az MTV és a Paramount Channel csatornákkal van jelen.
(BrandTrend)