Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Vörös Szilárd tölti be a pénzügyi igazgatói pozíciót 2015. július 1-je óta a HEINEKEN Hungáriánál. A szakember hosszú ideig dolgozott külföldön és széleskörű vezetői tapasztalatokra tett szert az elmúlt években a British American Tobacco-nál (BAT).

Voros_Szilard

Vörös Szilárd Pécsett szerzett közgazdász diplomát, majd 1999-től egészen mostanáig a BAT nemzetközi vállalatánál dolgozott. Pályájának első öt évét az ellátási lánc szervezetét támogató pénzügyi munkakörökben töltötte, majd kontrollerként, értékesítési és marketing szervezetek támogatásával mélyítette el szaktudását. 2009-től a BAT Európai Regionális központjában, Amszterdamban regionális marketing befektetési vezetőként sikeresen irányította a rábízott projekteket, és kiváló eredményeket ért el a költséghatékonyság növelése terén. 2012 márciusától a BAT Baltikumi Klasztere Igazgatóságának tagjaként, pénzügyi igazgatói pozíciót töltött be Rigában, Lettországban.  Felelősségi köre kiterjedt a lett, litván és észt piacok teljes pénzügyi és operatív menedzsmentjére.

Vörös Szilárd feleségével és gyermekeivel költözött haza és foglalta el új pozícióját a HEINEKEN Hungáriánál. „Örülök, hogy újra itthon lehetek a családommal együtt, és hogy hozzájárulhatok egy dinamikusan fejlődő, innovatív vállalat sikerének még magasabb szintre történő emeléséhez” – mondta Vörös Szilárd. „Új pozíciómban fontos feladatomnak tekintem a HEINEKEN Hungária üzletmenetének hatékony és magas szintű pénzügyi támogatását, a pénzügyi szervezet és az alapvető munkafolyamatok továbbfejlesztését, továbbá – a részvényeseink elvárásával összhangban – a nyereségességünk és a pénzforgalmunk növelését.” Vörös Szilárd a pénzügyi igazgatói pozíció mellett a HEINEKEN Hungária Zrt. igazgatóságának is tagja július 1-jétől.
(BrandTrend)