Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A Xerox a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) iránti kereslet további bővülésében bízik a nagyvállalati szektorban. Ennek megfelelően a vállalatnál a fejlesztések mellett a szakembergárdát is folyamatosan erősítik. Júliustól Joseph Hanania személyében új vezetőt neveztek ki az éves szinten 3,5 milliárd forgalmat generáló outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére. Feladatai közé fog tartozni a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékesítésén túl, a globális MPS stratégia végrehajtásának felügyelete és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a Xerox a világ minden pontján egyedi igényekre szabott megoldásokkal szolgálja ki nagyvállalati ügyfeleit.

„.A nagyvállalatok számára kínált MPS megoldásaink értékesítése lényeges eleme a növekedési stratégiánknak, ezért is fűzünk nagy reményeket Hannia és csapata munkájához.” – hangsúlyozta a kinevezés kapcsán Mike Feldman, a Xerox nagyvállalati ügyfelekért felelős elnöke.

Joseph Hanania_Corporate photo

Joseph Hanania 28 éves tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés, a marketing, a sales és az ügyfélmenedzsment területén. Korábban a Microsoft, a Hewlett-Packard és a Compaq vezető szakembereként dolgozott többek között a Közel-Keleten, Afrikában és a fejlődő ázsiai országokban. Ezek mellett sikerrel menedzselte és öt év alatt piacvezető mobil operátor céggé tette az Umniah Mobile vállalatot.

Az MBA diplomáját a New Orleans-i Egyetemen megszerző Hanania a Xeroxhoz az Oracle-től érkezik, ahol az eladásösztönző üzleti megoldásokért felelős csúcsvezetőként dolgozott az elmúlt négy évben.
(BrandTrend)