Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Júliustól Kocsis József tölti be a Xerox Magyarországnál a márkakereskedőket támogató üzletág vezetői pozícióját. A szakembernek az értékesítés fejlesztése mellett az a legfőbb stratégiai célja, hogy a márkakereskedőkön keresztül elért hazai kis-és közepes vállalkozások még jobban megismerjék, használják a kifejezetten az igényeikre szabott Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat.

Kocsis József kisebb megszakítással 2002 óta dolgozik a Xerox Magyarországnál. Három éven keresztül partner menedzserként foglalkozott indirekt értékesítéssel. Két év kihagyás után 2007-ben tért vissza a vállalathoz, ahol mostanáig kiemelt ügyfélkapcsolati menedzserként a Xerox nagyvállalati ügyfeleinek értékesített elsősorban menedzselt nyomtatási szolgáltatást (MPS). A Xerox, felismerve a nagyvállalati igényeket elsőként kínált MPS szolgáltatást, és a kezdetektől a mai napig a terület piacvezetője.

Kocsis József

Ma már a kis és középvállalatok (KKV) is arra törekszenek, hogy kihasználják a dokumentumkezeléshez kapcsolódó szolgáltatásokban, technológiákban rejlő lehetőségeket. A szakember a direkt csatornában, azaz nagyvállalatok körében megszerzett tapasztalatokra építve szeretné a márkakereskedőkön keresztül a kkv szektorban is növelni a menedzselt dokumentumkezelési megoldások jelenlétét. Úgy látja, hogy akárcsak a nagyvállalatok, a hazai kis – és közepes vállalatok is költségérzékenyek, és nyitottak az előre mutató technológiák és folyamatok iránt. Emiatt keresik azokat a megoldásokat, amelyekkel a dokumentumkezeléshez kapcsolódó feladatokat – elsősorban nyomtatás, digitalizálás, tárolás – kiszervezhetik, és ezek ráfordítási igényeit mérhetővé tehetik. Ezt felismerve a Xerox bevezette a kifejezetten nekik szánt Xerox Partner Print Services szolgáltatást (XPPS), amely az új generációs, nagyvállalati menedzselt nyomtatási szolgáltatásra épül és a Xerox szerződött márkakereskedői hálózatán keresztül érhető el.

Az XPPS szolgáltatás révén a kis-és középvállalatok megszabadulhatnak a dokumentumkezeléssel járó teendőktől. Megbízható, szakértő partnerre bízva ezt a feladatot a saját, valódi üzleti tevékenységükre koncentrálhatnak. A Xerox minősített partnerei által nyújtott XPPS teljes körűen automatizálja a céges nyomtatók, multifunkciós berendezések eszközfelügyeletét, miközben a berendezésen kezelt dokumentumok tartalma továbbra is hozzáférhetetlen marad külső fél számára. A szolgáltatás fix díjas modellben érhető el, így könnyen kalkulálható a költség, illetve a megtakarítás, valamint a felszabaduló munkaerő értéke.
(BrandTrend)