Kategória: Karrier és Képes hír.

Március 16-tól Kabai Zoltán tölti be a Viacom „entertainment” portfóliójába tartozó Comedy Central és Comedy Central Extra csatornák programigazgatói pozícióját. A szakemberhez tartozik a programing/gyártási területek felügyelete, valamint a negyedik legnépszerűbb kábelcsatorna és “kistestvére”, a Comedy Central Extra pozícionálása, a műsorkínálat fejlesztése. Feladata továbbá az is, hogy összefogja a brand közép-európai üzleti aktivitásait és új formátumokat, modern megoldásokat keressen a Comedy Central csatornák számára. Az új igazgató Bartosz Witaknak, a Viacom International Media Networks Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatójának jelent majd.

„Zoltán személyében egy tehetséges, kreatív szakember csatlakozott a csapatunkhoz, erős művészi beállítottsággal és mély tudással a szórakoztató TV-műsorok területén. A Comedy Central egy sikeres és nézett csatorna, Zoltántól a hosszú távú stratégia lefektetését várjuk, valamint számítunk rá az akvizíciók, a műsorszerkesztés és a műsorstruktúra kialakításában is” – mondta Bartosz Witak.

Zoltan_sm.jpg

Kabai Zoltán korábban a Viasat6 csatorna főszerkesztője volt mielőtt az AMC-hez, onnan pedig a Viacomhoz igazolt.

„A Comedy Central egy markáns arculattal és izgalmas tartalmakkal rendelkező csatorna, amelynek szellemiségével könnyen tudok azonosulni. Hatalmas utat tett meg az elmúlt években és megtisztelőnek tartom, hogy magam is részese lehetek a további fejlődésének” – mondta el Kabai Zoltán.
(BrandTrend)