Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Wizz Air nyerte el a „Legjobb Európai Diszkont Légitársaság 2020” díjat, amelyet évente ítél oda a világ egyetlen, a légitársaságok biztonságát és szolgáltatásait értékelő szervezete, az AirlineRatings. A szervezet véleményét tekintik az egyik legfontosabbnak és leghitelesebbnek a légiközlekedési iparban; elismeréseit a legkiemelkedőbb légitársaságok nyerhették csak el. A Wizz Air immár a második egymást követő évben kapja meg a díjat.

Az „Év Légitársasága” díjakkal nemcsak a légiközlekedési ipar legkiemelkedőbb szereplőit ismerik el, de az utasoknak is segítenek abban, hogy a legjobb és legbiztonságosabb légitársaságokat választhassák utazásaikhoz. A színvonalas fedélzeti szolgáltatásokon túl a világ legjobb légitársaságainak innovatívnak is kell lenniük, illetve kiterjedt útvonalhálózattal és magas biztonsági besorolással is kell rendelkezniük. Az AirlineRatings együttesen több mint 200 évnyi tapasztalattal rendelkező szerkesztői minden díjat szigorúan szabályozott feltételrendszer alapján ítélnek oda.

Stephen Jones, a Wizz Air vezérigazgató-helyettese elmondta: „Hatalmas megtiszteltetés számunkra az AirlineRatings elismerése. Ez ismét megerősíti a Wizz Air elkötelezettségét, hogy tovább növelje a szolgáltatási színvonalát és a lehető legalacsonyabb árak mellett a folyamatosan bővülő hálózatában kínáljon elérhető utazási lehetőségeket. A jövőben is igyekszünk új távlatokat nyitni úgy, hogy a jövőben is felelősségteljes vállalatként működünk, és fenntartjuk ultradiszkont üzleti modellünket, miközben flottánk 300 hatékony és korszerű repülőgépre nő. Kedves és barátságos személyzetünk alig várja, hogy fiatal és modern repülőgépeink fedélzetén köszöntse utasainkat.