Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az eMAG idén hatodik alkalommal rendezi meg saját Black Friday akcióját (november 22.) Magyarországon. Ezen a napon akár 60 százalékos kedvezményekkel és többszázezer kedvezményes áron megvásárolható áruval várja a vevőket a vállalat.

Idén összesen hétszázezer termék lesz elérhető akciós áron, többek között 20 000 televízió és telefon, 6500 laptop, 50 000 háztartási kellék, 5000 hűtőszekrény, 4500 mosógép, illetve gyerekjáték, valamint 300 000 ruházati termék közül válogathatnak a vásárlók. A kedvezmények összértéke 3,2 milliárd forint és lehetőség lesz például lakókocsi, jacht és gyémántgyűrű megvásárlására is, de azok sem maradnak üres kézzel, akik inkább az élményeket részesítik előnyben.

Az eMAG Marketplace, ahol az érdeklődők a hazai kis-és középvállalkozások termékeivel találkozhatnak, ebben az évben is kiveszi a részét a Black Friday kedvezményekből. Tavaly az eladott termékek csaknem harmadát ők biztosították, a cég ennek a számnak a növekedését várja az idei évben, és minden segítséget megad Marketplace-partnereinek ahhoz, hogy termékeik gazdára találhassanak. Az oldalon összesen 4500 aktív partner várja a vásárlókat, jelentős részük az eMAG-hoz hasonlóan nagy kedvezményekkel készül a Black Fridayre.