Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Egyesült Államokban és Svédországban már sikert aratott burger után Európa 25 országába is megérkezett a növényi alapú pogácsa, amely a megszokott WHOPPER ízvilágot hozza el, csak éppen húsmentesen.

A felhozatal legújabb szereplője egy szaftos, tűzön grillezett növényi pogácsa, amely a tetején friss paradicsomszeletekkel, salátalevéllel, lágy majonézzel, ketchuppal, ropogós uborkával és hagymával kerül a megszokott szezámmagos zsemlébe. A növényi pogácsák, amelyeket az egyedi BURGER KING grillen készülnek, füstös ízüknek és húsra emlékeztető textúrájuknak köszönhetően ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus WHOPPERélményt nyújtják.

RebelWhopper

A Rebel WHOPPER tökéletesítése már jó ideje zajlott, a BURGER KING a növényi alapú termékek nehézsúlyú bajnokát, a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére. A két márka együtt hozta létre az új szendvicset, amely talán örökre megváltoztatja a gyorséttermek piacát.

David Shear, a BURGER KING EMEA elnöke elmondta: Biztosak vagyunk benne, hogy a Rebel WHOPPER egy olyan szendvics, amelyre már régóta vártak a vendégek, és amely az abszolút kedvenc WHOPPER méltó növényi alapú alternatívája lehet.