Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Kitüntették a Morgan Stanley budapesti irodáját Varsóban, a közép-európai üzleti központok éves díjátadó gáláján. A vállalat 2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját.

Az iparág jeles szakértőiből álló nemzetközi zsűri hat jelölt közül ítélte oda a Morgan Stanley budapesti irodájának a 2019-es évre a Business Services Firm – Hungary elismerést.

„Rendkívül büszkék vagyunk erre az elismerésre, amit főként a Magyarországon dolgozó kollégáink professzionális és magas színvonalú munkájának köszönhetünk – mondta el ki a díj átvétele után Hajdu-Németh László, a Morgan Stanley budapesti irodájának operatív igazgatója. – Irodánk 2006-ban egy 30 fős matematikai modellező részleggel nyitotta meg kapuit, és az elmúlt tizenkét évben a Morgan Stanley globális hálózatának fontos technológiai és analitikai központjává vált.”

Budapest több területen is támogatja a vállalatcsoport tevékenységét. A munkatársak közel fele informatikával – főként a bank működéséhez szükséges infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztéssel – foglalkozik, de jelentős a pénzügyi, kockázatelemző, matematikai modellező, valamint az operációs és a jogi dokumentációs részlegeken dolgozók száma is.

A vállalat több rangos elismerést is kapott az elmúlt hónapokban. Decemberben egy 18 ezer diák megkérdezésével elvégzett felmérés alapján a PwC a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjjal ítélte az irodának, a Nemzeti Befektetési Ügynökség pedig kiválósági központnak választotta.

„Az elismerés a budapesti munkatársaink energiájáról, elkötelezettségéről és kemény munkájáról tanúskodik. Szaktudásuk és hozzáértésük kulcsfontosságú támogatást jelent a Morgan Stanley globális hálózata számára” – tette hozzá Hajdu-Németh László.
(BrandTrend)