Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

„Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Hódít a vertikális videó, bedurvult az influencer marketing, nyakunkon a mesterséges intelligencia. A digitális marketing-terek egyre automatizáltabbak és szabályozottabbak. Minden a dinamikáról, a mozgásról, a gyorsulásról szól. A digitális pénzek felforgatják a fintech világát, minden azonnal kell. A marketingesek alig győzik szusszal a változások követését. Fontos a tanulás, a fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Az új vizuális- és technológiai trendeknek, illetve a célközönség elvárásainak megfelelően kialakított felhasználói felület nélkülözhetetlenné vált egy sikeres weboldal kialakításához. A digitális tartalmak (videók, animációk, infografikák) térhódításával pedig az automatizált rendszerekkel és a közösségekkel a marketingeseknek fel kell venniük a lépést. A pályázat szervezői mindennél fontosabbnak tartják a közösségek szervezését és azok kreatív mozgósítását. Ezért döntöttek úgy, hogy az idei évtől a legjobb influencer kampányokat is díjazzák.  

Az idei évtől a szervezők a magyar fejlesztésű, angol nyelvű oldalak jelentkezését is várják. Magyarország legjobb honlapjaiból néhányat pedig idén is benevezik a nemzetközi ’World Summit Award’ versenyre.

A pályázókat idén is támogatják egy felkészítő workshop-pal, amelyet 2018. szeptember 11-én tartanak!

A pályázatokat 2018. október 15-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon.

Az ünnepélyes díjátadó 2018. november 14-én a Marketing Summit Hungary konferencia első napján lesz.
(BrandTrend)