Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Basware, amely vezető szerepet tölt be a beszerzéseket és kifizetéseket magában foglaló source-to-pay folyamatok, az e-számlázás és az innovatív pénzügyi szolgáltatások terén a Xeroxot választotta a szkennelési és rögzítési feladatainak elvégzésére több mint 28 országban.

A megállapodás részeként a Xerox menedzseli a Basware szkennelési és rögzítési feladatait, amely összesen 24 millió számla kezelését jelenti évente. Ennek keretében a Xerox gyors és költséghatékony megoldást nyújt a Basware több mint 400 ügyfelének világszerte a papíralapú és e-számlák feldolgozásához, valamint a digitalizációjuk támogatásához.

„Szeretnénk segíteni ügyfeleinket működési folyamataik egyszerűsítésében, vásárlásaik ésszerűsítésében és partnereik beszerzéseinek digitalizációjában. Ez az együttműködés egy újabb kiváló példája stratégiánk megvalósításának, amelynek fókuszában a felhő alapú megoldások fejlődése és a növekvő globális üzleti tevékenységünk áll” – mondta Vesa Tykkyläinen, a Basware Corporation vezérigazgatója. „Azért választottuk a Xeroxot, mert a dokumentumrögzítés területén a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtják, alkalmazásaik több nyelven is elérhetők és megegyeznek értékeink egy szoros partneri ökoszisztéma kialakításában.”

„A Basware és a Xerox együttes ereje életre keltheti a papíralapú anyagok digitalizációját” – mondta Hervé Tessler, a Xerox nemzetközi működését felelős elnöke. „A Basware és a Xerox ugyanazokat a célokat követi, úgymint az ügyfeleiknek nyújtott legjobb minőségű szolgáltatások, valamint az innováció révén az ügyfelek növekedésének támogatása.”
(BrandTrend)