Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Wizz Air bejelentette legújabb célállomását: a marokkói Marrákes először Lengyelországból és Litvániából lesz elérhető a légitársaság hálózatában.

Az Atlasz hegység lábánál fekvő Marrákes Marokkó egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa. A színes város kedvelt szabadidős úti cél gyönyörű strandjaival, nyüzsgő hagyományos piacaival és lenyűgöző gasztronómiájával. A most bejelentett második marokkói célállomással a WIZZ egyre bővülő hálózatában már 44 ország 142 úti célja érhető el Európában és a kontinensen túl.

A légitársaság első marokkói járata Agadirból indult 2017-ben, mára Magyarország, Lengyelország és Litvánia 5 városából 7 útvonalon érhető el Marokkó a WIZZ hálózatában. Az első járat indulása óta több mint 75 000 utazó választotta a WIZZ alacsony viteldíjas marokkói járatait, stimulálva a helyi turizmust és vendéglátóipart is.

Rachid Hamzaoui, a Marokkói Nemzeti Turisztikai Iroda (MNTO) ügyvezetője elmondta: „Nagy örömmel tölt el minket a Wizz Air fejlődése Marokkóban. Kiváló partneri kapcsolatot alakítottunk ki, melynek köszönhetően előbb Agadirt, ősztől pedig Marrákest is összekötjük Kelet-Európa jelentős fővárosaival, és a Wizz Airrel újabb piacokat is tervezünk elérni. Partnerségünkön keresztül számos nemzetközi látogatónak lehet része a Marokkó nyújtotta egyedülállóan változatos és gazdag élményekben. A 2018 őszétől közlekedő 2 új marrákesi és a meglévő 5 agadiri járat a kultúra, a napsütés és a tengerpart kiváló kombinációját nyújtja a Wizz Air utasainak.”

Sorina Ratz, a Wizz Air megbízott vállalati kommunikációs vezetője elmondta: „Hálózatunk folyamatosan növekszik, így ma örömmel jelentjük be a WIZZ legújabb célállomását. A népszerű Marrákes elsőként varsói és vilniusi utasaink számára válik elérhetővé. A jegyek igazán alacsony áron, már 29,99 eurótól foglalhatók, hogy a Wizz Air ügyfelei felfedezhessék Marokkó gazdag kultúráját, lenyűgöző építészetét és fantasztikus konyháját.”

(BrandTrend)