Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Nu Skin régi ismerősként tért vissza a JOY Prix de Beauté – A Szépség Nagydíja 2017 díjátadó gálájára: 2011-ben a „Testápolási kozmetikumok – Luxus termékek”, 2012-ben a „Férfi arcápolás – Luxus termékek” kategóriák fődíjait érdemelte ki, míg 2015-ben a „Női arcápolás – Luxus termékek” kategória 3. helyét, 2016-ban pedig szintén ennek a kategóriának a 2. helyét sikerült elhódítania.

Ezt a sikersorozatot folytatja idén a Nu Colour Bronzing Pearls bronzosító gyöngy, ami a 2017-es versenykiíráson a „Dekorkozmetikumok – Arc” kategóriában került a dobogó harmadik fokára.

A Nu Colour termékcsaládba tartozó Bronzing Pearls-szel a napsütötte tengerpartok és egy kiadós napozás utáni csillogó, bronz bőr ellenállhatatlanul selymes ragyogásának érzését eleveníthetjük fel – akár a szürkésebb, fakóbb téli hónapok során is. Két fő összetevőjének, a nejlonnak és a kovának hála, nemcsak az aranyfényű arcbőr, de a bársonyos puhaság és a könnyed felvitel is garantált. A bronzgyöngyök legfőbb előnye továbbá, hogy minden bőrtípusra könnyedén használhatóak, hiszen az öt árnyalatban elérhető kombinációk bármely bőrtónushoz illeszkednek, sőt akár még a pirosítók alternatívájaként is használhatjuk őket.

A bronzosító gyöngyök továbbá – a termékcsalád többi tagjához hasonlóan – garantálják a természetesebb megjelenést is, amivel nemcsak arcunkra, de a mindennapjainkba is színt vihetünk. A Nu Colour Bronzing Pearls hazánkban aránylag új keletű szépségápolási terméknek számít, a magyar piacon csak az idei ősztől kezdve érhető el. Ezért is jelent különösen nagy örömet, megtiszteltetést és fontos visszajelzést ez a szakmai elismerés.
(BrandTrend)