Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Év Honlapja versenyen idén a Kereskedelmi Kategória nyertese a Jóautók.hu oldal lett. Az ellenőrzött használtautó-piactér fejlesztése az e-commerce szakértő Virgo Systems csapatának munkája. A zsűri indoklásában a reszponzivitást, az igényes, de egyszerű megjelenést, valamint a részletes, de könnyen működő keresőt emelte ki. A JoAutok.hu weboldal 600 embernapnyi munkával készült el.

A Kereskedelmi Kategória nyertese idén a JoAutok.hu lett. A május végén indult oldal az első ellenőrzött használtautó piactér Magyarországon. Célja, hogy a tisztességesen működő kereskedők kínálatát összekapcsolja azokkal a biztonságorientált vásárlókkal, akik időt, energiát és pénzt spórolva szeretnék elkerülni a használtautó-vásárlás során felmerülő buktatókat. Olyan használtautó-piacteret hoztak létre, ahol azok a hirdetések kapnak figyelmet és kiemelt pozíciót, amelyekhez megfelelő mennyiségű dokumentáció áll rendelkezésre. A JoAutok.hu mögött Magyarország legerősebb autós szakmai szerkesztősége áll: a Totalcar hitelesíti az ajánlatokat, minősíti az eladókat, és segít eligazodni a felhasználóknak a használtautó-vásárlás útvesztőiben.

A szakmai díj odaítélésére vonatkozó indoklásában a zsűri a reszponzivitást és az igényes, de egyszerű megjelenést, valamint a részletes, de könnyen működő keresőt emelte ki.
(BrandTrend)