Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Biztosan előfordult már mindegyikünkkel, hogy új párkapcsolatunk a kezdeti izgalmas, romantikus ismerkedési időszakot követően kényelmetlenné, extrém esetben teherré, vagy rémálommá válik. Bárcsak tudtuk volna előre – sajnálkozunk ilyenkor utólag. Pedig, ha kicsit jobban odafigyelünk, sok esetben kiderülhet, hogy bizony nem jó lóra tettünk és mást kapunk, mint amit szerettünk volna.

Hova menjünk randizni, milyen programnak örülne biztosan? Nem mindenki jó emberismerő, éppen ezért a VagyokNeked.hu társkereső oldal szakértői egy infografikával szeretnének segíteni mindazoknak, akik új párkapcsolatra vágynak, de nem szeretnének csalódni. Az infografikán szereplő 16 társkereső típus egy közismert pszichológiai személyiségtesztet alapul véve adja meg ezen személyiségtípusok jellemzőit.

PR Ifografika

“Természetesen nem állítjuk azt, hogy egy Mókamester például nem kereshet hosszú távú kapcsolatot. A grafika csupán azt mutatja, hogy mik a legtipikusabb személyiségjegyei az adott társkereső típusnak, kezeljük tehát a helyén és fogjuk fel inkább iránymutatásnak, mint kőbe vésett törvényszerűségnek. Az azonban biztos, hogy segítségével könnyebben felismerhetjük kiszemeltünk személyiségét – és így még időben megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk tőle a későbbiekben és azt is, hogy mivel lehet leginkább levenni a lábáról. Sokan pedig biztosan magukra (és/vagy társukra) ismernek az ábrák között” – olvasható a közleményben.
(BrandTrend)