Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Teljesen megújult a hazai piac ingatlankereső oldalának desktop verziója. A megújított keresővel úgy kereshetsz az ingatlanok között és a leírásokban, mintha az Otthontérkép egy saját Google keresőt használna. Meg lehet adni több kerületet, várost vagy akár városrészt is, illetve egyéb tulajdonságokat (pl. építőanyag), vagy kulcsszavakat is (pl. szauna), amit a hirdetések leírásában keres a rendszer.

Letisztult, modern az új design, a képernyőn informatív nézetekkel tarkított, profi térképeket lehet böngészni. A tapasztalatok azt mutatták, hogy a keresők először a lista oldalról tájékozódnak, majd szeretnék a találatokat a térképen is megnézni – ennek megfelelően készült el az új oldalszerkezet. A legnagyobb újítás, hogy a találati oldalra jutva egyetlen képernyőn látjuk a leszűrt ingatlanok képeit és fontos adatait, illetve mellette az odaillő térképet a környék áraival.

A nézetek segítségével láthatjuk az adott környék vagy utca jelenlegi kínálati árait, a közeli szolgáltatásokat, az albérleti árakat és a bűnözési adatokat. Mindezeket akár több évre visszamenőleg is.

Az otthontérkép.hu mögötti szakmai csapat a mobil verzió megújítását követően hasonló újításokat tervez a legnagyobb hazai áttöltő oldalon, az ingatlantajolo.hu-n is. A lakóingatlan piac mellett további fejlesztéseket hajt végre az irodapiaci hirdetési felület, az irodahaz.info, valamint az ipari ingatlanokra összpontosító raktar.info oldalon is.
(BrandTrend)