Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

2017. november 3-án éjfélig lehet nevezni a Szerethető Munkahely Díjra. A pályázatra azoknak a legfeljebb 250 főt foglalkoztató hazai cégeknek a jelentkezését várják, ahol a vezetők és a dolgozók egyaránt úgy érzik: az ő cégükhöz jó bemenni dolgozni.

A díjat a DreamJo.bs újgenerációs állásportál szeptemberben azzal a céllal indította el, hogy megmutassa, Magyarországon is vannak olyan cégek, ahova örömmel járnak be a munkatársak. A díjra országszerte nagy az érdeklődés: eddig 14 településről több mint 350 cég kollégái jelezték, hogy ők szeretik a munkahelyüket.

„Örömmel tapasztaltuk, hogy százával akadnak Magyarországon olyan cégek, ahol vezetők és munkavállalók egyaránt szeretnek dolgozni. Könnyű döntés volt meghosszabbítani a nevezési határidőt, hiszen a díjat azért indítottuk el, hogy bemutassunk azokat a vállalatokat, akik megbecsülik a munkavállalóikat, és ez által jó példát mutatnak minden munkáltató számára” – mondta Balogh Péter, a DreamJo.bs alapítója.

A céges profilokat 2017. november 3-ig lehet regisztrálni a szerethetomunkahelyek.hu oldalon, a nevezés  díjmentes. A közönségszavazás 2017. október 25-én indul, a TOP 100 céget 2017. november 24-én, egy zártkörű állófogadás keretében mutatják be.
(BrandTrend)