Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Virgo Systems készíti a Telenor megújuló weboldalát, illetve a hozzá kapcsolódó webáruházat. Az elnyert megbízás nem egy projektre vonatkozik, inkább hosszabb távú stratégiai együttműködésről szól. A munka szeptemberben kezdődött, jelenleg a projekt előkészítése zajlik. A fejlesztés a Virgo flexibilis e-commerce portál motorján, a Virgo Corbison történik.

A telekommunikációs vállalat nyáron írt ki tendert e-commerce platform fejlesztésére és üzemeltetésére. A tenderfolyamatban alapelvárások közé tartozott az agilis módszertan szerinti működés és a magas technológiai színvonal biztosítása. A munka már szeptemberben elkezdődött, jelenleg a projektek előkészítése, a követelményelemzés zajlik.

A Virgo Systems teljeskörű megoldást kínál a Telenor számára, így a cégcsoport minden tagja jelentős szerepet játszik a projektben. A megbízás révén tökéletesen kihasználhatók a szervezetben rejlő szinergiák, hiszen a feladatok a tanácsadástól a UX tervezésen és a designon át a kivitelezésig, majd a bevezetési és üzemeltetési támogatásig terjednek.

„Fontos lépés ez a megbízás a Virgo életében: Magyarország egyik vezető telekommunikációs cégének dolgozni igazán izgalmas kihívás, ráadásul jelentős tapasztalattal rendelkezünk a szektorban és az e-kereskedelem területén, amit a Telenor esetében is jól tudunk majd hasznosítani. Hiszünk abban, hogy az agilis módszertanunk, a cégcsoportunk kompetenciái és a Virgo Corbis motor nyújtotta lehetőségek egyaránt ideálisak az ügyfél számára” – mondta Laczkovich Bence, a Virgo csoport stratégiai vezetője.
(BrandTrend)