Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A 86 független kommunikációs ügynökségből álló globális partnerhálózat, a Worldcom Public Relations Group bemutatja első kommunikációs értékelő eszközét, más néven Communication Assessment Tool-ját. Az eszköz elsősorban szervezetek és cégek számára lehet hasznos, ugyanis lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felmérjék aktuális kommunikációjuk eredményességét. Az eszköz kiemeli az erősségeket, de rávilágít azokra a területekre is, amik még fejlesztésre szorulhatnak.

Az ingyenes online eszköz azt a tíz területet teszteli, amik nélkülözhetetlenek a sikeres kommunikációhoz, úgymint a kríziskommunikáció, a közösségi média stratégia vagy a dolgozói elköteleződés. A könnyedén kezelhető teszt lehetőséget biztosít a vállalatok számára, hogy felülvizsgálják az aktuális helyzetüket. A válaszai alapján mindenki kap egy pontszámot, ami által a teszt azonosítja, hogy az adott vállalat mely területeken javíthatna teljesítményén, és egyben ösztönzi a válaszadókat arra, hogy tűzzenek ki egy fejlődési célt. Három hónap múlva pedig a Worldcom emlékeztetőt küld a cégnek, hogy ismét vizsgálja felül aktuális teljesítményét.

R. Nagy András, a Próbakő társalapító-ügyvezetője és a Worldcom PR Group jelenlegi európai regionális elnöke szerint a kommunikáció rendkívül gyorsan változó világában nagyon fontos, hogy legyen egy olyan egyszerű eszköz a kezünkben, ami alkalmas arra, hogy megerősítsen bennünket abban, amit jól csinálunk, és azonosítsa azokat a területeket, ahol még többet hozhatnánk ki magunkból, illetve a kampányunkból.

Todd Lynch, a partnerhálózat ügyvezető igazgatója hozzátette: „A Worldcom munkája során folyamatosan arra törekszik, hogy segítse a vállalatok, illetve szervezeteket kommunikációjának még hatékonyabbá tételét, és hisszük, hogy ez az eszköz hozzásegíti használóit ahhoz, hogy kommunikációs és üzleti céljaik összehangolásával még sikeresebbek legyenek.”
(BrandTrend)