Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az új, három és fél évre szóló szerződést 2017. július 27-én írta alá dr. Dobszay Benedek OFM, ferences tartományfőnök, valamint az egyházi szervezetek képviselői, illetve Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója és dr. Piller Gábor vállalati értékesítési és marketing igazgató.

„Különleges alkalom, amikor olyan ügyfelet köszönthetünk, akinek a Telenorhoz hasonlóan az emberek közötti kapcsolatteremtés az egyik legfontosabb célkitűzése. Hiszünk benne, hogy az internet segítségével nagyon sok jót lehet tenni a világban, és reméljük, hogy a Telenor mobilszolgáltatásával a Magyar Katolikus Egyház sikerrel meg tudja valósítani céljait” – mondta el a szerződés aláírásakor Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A katolikus mobil előfizetések jelentős része 2004 óta van a Telenornál. A hamarosan lejáró szerződés miatt tendereljárás indult, mely során több körös ajánlati és tárgyalási eljárásban győzött a Telenor. Mivel a Katolikus Egyház tevékenységének lényegi eleme a kommunikáció, rendkívül fontos volt a számukra, hogy ehhez a megfelelő mobilszolgáltatót válasszák partnernek. Döntő szempont volt a kedvező kondíciók mellett a Telenor vezetőségének elkötelezettsége a Katolikus Egyház mobilkommunikációs igényeinek kiszolgálásában. Ennek részeként a Telenor vállalta, hogy együttműködik a Katolikus Egyházzal a 2020-ban megrendezésre kerülő Eucharisztikus Kongresszus mobilszolgáltatásainak megvalósításában. A világkonferenciának Budapest ad helyet, és világszinten milliós létszámban mozgatja majd meg a híveket.
(BrandTrend)