Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Új, magas magnézium tartalmú, természetes ásványvíz forgalmazását kezdte meg idén a hazai piacon a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. A Magnesia ásványvíz egyedi összetételének köszönhetően a vásárlók a napi vízfogyasztás során pótolhatják a szervezet számára alapvető fontosságú ásványi anyagot.

A Magnesia a föld mélyében húzódó érintetlen vízadó-rétegből származó ásványvíz, amelynek különlegessége magas magnézium és alacsony nátrium tartalmában rejlik.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. által 1,5 literes kiszerelésben, szénsavas és szénsavmentes változatban is forgalomba kerülő Magnesia természetes ásványvíz literenként 170 mg könnyen felszívódó, természetes magnéziumot tartalmaz, így 1,5 liter Magnesia elfogyasztásával a javasolt napi mennyiség 68%-a vihető be.

magnesia_1,5l_savas

Magyarországon rendkívül népszerűek a különböző vitamintabletták, szinte minden háztartásban megtalálhatók. Azonban sok vitamint és ásványi anyagot – köztük a magnéziumot is – sokkal jobb természetes úton: étkezéssel és folyadékfogyasztással bevinni a szervezetünkbe. Mivel a Magnesia ásványvíz természetes formában tartalmazza a magnéziumot, így ez az értékes anyag jobban hasznosul a szervezetünkben, miközben a megfelelő hidratációra is odafigyelünk”. – mondta el a Magnesia hazai bevezetése kapcsán van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingvezetője.
(BrandTrend)