Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A dm 2017-ben ismét átvehette a legvonzóbb munkaadó díjat kiskereskedelem kategóriában. A vállalat mellett harmadik alkalommal tették le voksukat a válaszadók.

A győztes címeket a világ legnagyobb független munkáltatói márka kutatása alapján ítélik oda. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek kilenc szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, illetve a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

Az eredmény alapján immár harmadik éve a kiskereskedelmi szektoron belül a dm-ben szeretnének leginkább dolgozni a válaszadók. A kutatásból kiderült: a korábbi évekhez képest a munkahelyi légkör szerepe jelentősen felértékelődött a munkavállalók körében.

dm

„Hiszünk abban, hogy a vállalat sikere a munkavállalókban rejlik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kollégák megbecsülve érezzék magukat, kiegyensúlyozottan végezhessék a munkájukat. A dm szervezeti kultúrája egy nagyon erős összetartó erő, a vállalat alapelveivel és értékeivel szívesen azonosulnak a kollégák” – mondta el a Csoknyainé Horváth Gertrud HR és beszerzési vezető.

A cég igyekszik minél több fórumon közel kerülni leendő munkavállalóihoz, figyelve a különböző generációk elérésére: megjelenik ajánlataival a HVG állásbörzén, pályaválasztási kiállításokon, on-line karrierportálon kínál folyamatosan új információkat, a felületen az álláskeresők regisztrálhatnak is önéletrajzukkal. A dm részt vesz az utánpótlás képzésében is, szakmai gyakorlatos programjával a kereskedelmi pályát szeretné vonzóvá tenni a fiatalok számára.
(BrandTrend)