Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Cushman & Wakefield, a bérbeadó, CPI Property Group képviseletében sikeres tranzakciókat zárt 3500 négyzetméter kiskereskedelmi területen a Dunakeszi Buy-Way bevásárlóparkban.

A legnagyobb területet, 2400 négyzetmétert, az Ugrálóház nevű játszóház vette bérbe. A Nike 716 négyzetméteren nyit új üzletet májusban és a Sport Factory, magyar sport-divat áruház egy 361 négyzetméteres területre költözik be hamarosan.

Lyliet Meléndez, a Cushman & Wakefield budapesti irodájából, a sikerrel kapcsolatban elmondta: “Ezek a jelentős bérbeadási tranzakciók bizonyítják, hogy a fontos kiskereskedők továbbra is keresik az új helyszíneket és, hogy a jó lokációk még mindig vonzzák az ismert márkákat. Ezekkel az új bérlőkkel a fedélzeten a Dunakeszi Buy-Way bérlői összetétele felfrissült és mára minden vásárlói igényt kielégít.”

Déri Bea, a CPI marketingvezetője hozzátette: “A mostani modern időben mind a marketingmódszerek, mind az értékesítési csatornák alapjaiban változtak meg. Ez változást követel meg a kisebb kereskedőktől is. A tavalyi üzletstratégiai váltásunkat követően a Dunakeszi Buy Way egyre jobban képes felvenni a versenyt a nagyobb konkurenseivel.”
(BrandTrend)