Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Májusban KKV-marketing mentor programot indít a Magyar Marketing Szövetség, a tavaly alakult Marketing Döntéshozók Klub támogatásával. A programban az MMSZ – Országos KKV Marketing Akadémia tavaszi mesterkurzusának végzett hallgatói fognak részt venni.

A Magyar Marketing Szövetség küldetése, hogy elősegítse a marketing gazdasági életben történő hatékony alkalmazását és célja, hogy a hazai marketing színvonalát emelje, továbbfejlessze. Emellett kiemelten fontosnak tartja, hogy a kis-és középvállalkozások is eredményes marketingtevékenységet folytassanak, és folyamatosan megismerhessék a legújabb trendeket és elsajátíthassák a legkorszerűbb marketing technikákat.

A hallgatók témafelvetése alapján a mentorral közösen határozzák meg a célokat és a mentorálási folyamatot, amelynek az egyik hatékony és korszerű platformja, a VideoMentor program.

A mentoráltak két hónapos után követési programban vesznek részt, amelyben Magyarország legsikeresebb marketingkommunikációs vezetőivel, valamint az Akadémia elismert oktatóival a VideoMentor online platformján keresztül is tarthatják majd a kapcsolatot.

A mentorprogram befejezését követően a Marketing Döntéshozók Klubja egy mini video sorozatot állít össze, amelyben a mentorok és mentoráltjaik programról alkotott véleményeit, tapasztalatait, visszajelzéseit osztják meg, hogy ezzel is segítsék a jövőben induló mentorprogramokat.
(BrandTrend)