Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

A karácsonyi ajándékvásárlás jelenti a legnagyobb kihívást a legtöbb ember számára az ünnepek előtt, főleg ha egy férfi egy nőnek készül venni valamit.

“Mi nők, ha rajtunk múlna, rekord idő alatt fel tudnánk  sorolni  ezernyi számunkra nélkülözhetetlen  dolgot, amivel meglephetnének a férfiak karácsonyra. Nem értjük, hogy a pasik miért nem gondolatolvasók és miért nem élvezik a karácsonyi shoppingolást  üzletről-üzletre úgy, mint mi. Miért nem ismerik az ízlésünket, a stílusunkat, a vágyainkat, az aktuális trendet, a színkarakterünket, a hangulati ingadozásainkat, ami erősen befolyásolja azt, hogy épp mit szeretnénk  és miért nincsenek a jegyzeteik legeslegelején a fontosabb anatómiai méreteink, hogyha megpillantanak valami cukit nekünk, akkor azonnal levadászhassátok. Egyszerűen érthetetlen. Hmmm. Lehet, hogy mégsem teljesen az ő hibájuk az a sok mellélőtt ajándék?” – kezdte Víg Anikó stylist.

A tanácsadó most súg egy picit a férfiaknak:
1. Próbáld eldönteni, hogy sportos-e , elegáns, vagy nőcis.
2. Ne újíts be színnel, ez nagyon rizikós, próbáld megfigyelni, hogy miket hord és hasonulj a választott ajándékkal
3. A méreteit illetően puskázz, minden ruhája oldalában, hátoldalán találsz mankót arra, hogy milyen konfekció méretet hord, ne próbáld a tenyérméretedet használni a számára ideális kosárméret eldöntéséhez és úgy egyáltalán semmihez
4. Ha online szeretnél ajándékot rendelni, ne az utolsó pillanatban tedd, szánj rá 2-3 hetet míg megérkezik
5. Imádjuk a szetteket, valami cuki, ami illik valami másik cukihoz, mindig jobban felvillanyoz, mint egy cuki valami
(BrandTrend)