Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Ötödik alkalommal kapta meg a K&H „Az év bankja Magyarországon” elismerést a The Financial Times által kiadott The Banker nemzetközi banki és pénzügyi magazin szakmai megmérettetésén. Az értékelés alapja a The Banker szakértői által készített részletes elemzés, amelyben a pénzintézetek pénzügyi eredményeit, növekedését és teljesítménymutatóit vizsgálják. Mindezek mellett értékelik a bankok helyi gazdaságban betöltött szerepét, és az általuk alkalmazott innovatív és költséghatékony technológiákat is.

„A díj elismerése azon erőfeszítéseinknek, hogy ügyfeleinknek megfelelő pénzügyi tanácsokat adjunk, valamint kényelmes és gyors szolgáltatásokat nyújtsunk. Hosszú évek óta elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek mindig jobbat és többet kínálva erősítsük piaci pozíciónkat és magyarországi szerepünket. Az 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelünkkel kialakított szoros együttműködés révén kívánjuk minél jobban megérteni pénzügyi igényeiket, hogy valóban a szükségleteikhez igazított termékeket, szolgáltatásokat és tanácsadást adjunk. Szeretném hálámat kifejezni ügyfeleink felé bizalmukért és hűségükért, amelynek eredményeképp a K&H Bankot választották” – mondta el Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója a londoni díjátadó gála után.

„Az ország második legnagyobb fiókhálózatának fenntartása mellett ügyfeleink kényelme és szolgáltatásaink továbbfejlesztése érdekében az elmúlt két évben 1 350 millió forintot fordítottunk digitális és mobil kényelmi megoldásokra. A jövőben a még jobb kiszolgálás érdekében a K&H tovább fogja finomítani értékajánlatát a különböző ügyfélcsoportok számára. Befektetéseink az ügyfelek kényelmét fogják szolgálni, amibe beletartozik a mobil és digitális ajánlatok gyarapítása is. Ügyfeleinket a jövőben az általuk választott értékesítési csatornán keresztül szeretnénk kiszolgálni” – tette hozzá Hendrik Scheerlinck.

A világ több mint 100 országában jelenlévő The Banker angol nyelvű havilap a bankszektor egyik legrangosabb nemzetközi pénzügyi folyóirata, és a pénzpiacok egyik legfontosabb hírforrása és elemzője. A The Banker által alapított „Az év bankja” díjjal minden évben a világ legkiemelkedőbb pénzügyi intézményét tüntetik ki. A K&H 2008-ban, 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben is megkapta „Az év bankja Magyarországon” címet.
(BrandTrend)