Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Bankmonitor.hu pénzügyi összehasonlító portál évről évre értékeli a bankpiacon fellelhető termékeket, szolgáltatásokat és innovációs fejlesztéseket, majd objektív ismérvek alapján választja ki a kategória legjobbjait. Az idei díjátadónak a Tesla rendezvényközpont adott helyszínt, ahol a MagNet Bank vehette át a legjobb banki mobil applikációért járó díjat.

Az értékelés során a zsűri 75%-os súllyal vette figyelembe az applikációval elérhető funkciókat, és további 25%-kal a fogyasztók elégedettségét. Az Android és IOS rendszerben is működő MagNet mobil applikáció segítségével a Bank ügyfelei olyan szolgáltatásokat is egyszerűen igénybe vehetnek, mint például bankkártyájuk azonnali limitmódosítása vásárlás előtt/után, bankkártya letiltás, betétlekötés, gyors utalás sablonból, számlatörténet és számos egyéb megértést támogató vagy extra kényelmi funkció.

legjobb_mobilapp_magnet_20161107

A rangos elismeréssel kapcsolatban a MagNet IT Igazgatója, Csákay Mátyás elmondta: „Különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a MagNet digitális fejlesztései javarészt házon belül zajlanak. Nagyon büszke vagyok a fejlesztői csapatunkra, akik folyamatosan figyelik a nemzetközi trendeket és világszínvonalra emelték a Közösségi Bank mobil applikációját!”
(BrandTrend)