Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A Tesco napról napra egyre magasabb színvonalon szeretné kiszolgálni a vásárlók igényeit, ezért folyamatosan keresi az áruházak ideális kialakítását. A vállalat most egy 440 millió forintos beruházással megújította győri és veszprémi áruházát, amivel még kényelmesebbé tette a bevásárlást. Az újranyitott áruházakban nagyobb választék, világosabb eladótér és helyi szállítóktól származó friss áruk várják a vásárlókat, akik a Media Markt üzletek kínálatából is válogathatnak. Győrben emellett egy 75 ülőhelyes, saját alkalmazottakkal üzemeltetett bisztró is nyílik az eladótér mellett, amivel 17 új munkahelyet teremtett a Tesco a városban. Az áruházlánc közép-európai üzletágában idén további 4 (Nagyszombat, Nyitra, Plzen, Zielona Gora) áruházát fejlesztette, míg jövőre több mint 10 üzletet alakít át.

„A megújulásnak köszönhetően jelentős mértékben nőtt a választék a Tesco Finest, a kiegyensúlyozott táplálkozást támogató élelmiszerek, a nemzetközi konyha, valamint a friss- és szárazáru területeken. Mindkét hazai áruházban bevezettük a „helyi bazár” koncepciót, ahol mostantól helyi termelők kiváló minőségű termékei is elérhetők” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország működési ügyvezető igazgatója.

„5 éve működünk együtt az áruházlánccal. Különösen örömteli számunkra, hogy a Tesco lehetőséget biztosít olyan helyi beszállítók számára is, mint mi, hogy az eladótéren belül értékesíthessük termékeinket. A Tescóban elérhető választékunkat 18 új termékkel bővítettük, melyek közül több is Magyar Termék Nagydíjas, mint pl. a Szigetközi gépsonka, a Szarvas kolbász, a Darnói tokaszalonnás és a Császárrolád” – tette hozzá Kanyóné Princes Gyöngyi, a Darnó Hús termékeket szállító Funkció Kft. ügyvezetője.
(BrandTrend)