Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Acritas globális márkaindexet az egymilliárd dollár árbevételt túlszárnyaló multinacionális cégek ötvenöt országban megkérdezett több mint 1100, jogi szolgáltatásokat igénybe vevő vezetőjének értékelése alapján állítják össze. A nemzetközi ügyvédi irodák rangsorának minden skáláján ismét a Baker & McKenzie bizonyult a legjobbnak: mind az ismertség, mind pedig az elégedettség területén az első helyet szerezte meg, illetve e céget választanák a legtöbben a több országot érintő ügyleteik és pereik levezénylésre.

A globális listán immár hetedszer első helyet szerzett Baker & McKenzie magabiztosan vezet versenytársaival szemben. Idén a céget a Clifford Chance követi a rangsorban, a tavalyi második helyezett DLA Piper ebben az évben a harmadik helyre szorult. A magyar piacon jelen lévő irodák közül az első húsz között helyet kapott még az Allen & Overy (6. hely), a Dentons (11. hely) és a CMS (15. hely) is.

„A Baker & McKenzie továbbra is globálisan meghatározó és hatékony alapelveket állít fel a jogi ipar számára a márkaépítés terén. Évről évre eredményesnek bizonyul a cég hosszú távú stratégiája, amelynek keretében olyan globális jogi szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek jól illeszkednek az ügyfelek igényihez szerte a világon” – mondta Lisa Hart Shepherd, az Acritas vezérigazgatója.

„Fantasztikus siker, hogy nemzetközi irodahálózatunk hetedik alkalommal is a világ legelismertebb jogi cégeit felvonultató Acritas-rangsor legfelső fokára került. A Baker & McKenzie nemzetközi sikereihez magasan képzett, rendkívüli szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező magyarországi munkatársaink is nagyban hozzájárulnak. Célunk továbbra is a legkiválóbb szolgáltatások biztosítása ügyfeleinknek a gazdasági jog valamennyi területén” – tette hozzá Hegymegi-Barakonyi Zoltán, a Baker & McKenzie budapesti irodájának vezetője.
(BrandTrend)