Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Augusztus 29-én elindult a Veddbérbe.hu, a kölcsönözhető eszközök online piactere. A magyar fejlesztésű szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az oldalon keresztül magánszemélyek egyszerűen és biztonságosan vegyenek igénybe termékeket a regisztrált vállalkozásoktól vagy akár egymástól.

Az oldal egyszerű hozzáférést tesz lehetővé a bérbeadók hirdetéseihez, a sikeres bérléshez pedig csak egy gyors regisztrációra van szükség. A honlapon keresztül lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfelek bérlés útján próbáljanak ki egy adott terméket, akár azok megvásárlása előtt.

A rendszer minden szempontból innovatív csatornát jelent a vállalkozások számára, a felkínált szállítási megoldások pedig biztosítják, hogy a cég bérbe adott terméke könnyen és kényelmesen elérjen az ország bármely pontjára. Az offline bérbeadáshoz viszonyítva nincs extra kockázat a rendszerben, hiszen a fizetési tranzakciók biztonságát a Barion okostárca, egy független, a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt harmadik fél garantálja.

„A Veddbérbe.hu hatalmas lehetőségeket rejt a vállalkozások számára. Szolgáltatásunkon keresztül potenciális ügyfeleinek széles köréhez érhet el bármely bérbeadó cég. Kapcsolatot teremtünk a bérbeadók és bérbevevők között, így nem kell többé azon gondolkoznia egy-egy cég vezetőjének, hogyan bővítse ügyfélkörét. Bár az oldal alig egy hónapja indult el, máris rengetegen látogatták meg, sok kommentet, visszajelzést és élménybeszámolót kaptunk e-mailen és Facebook üzenetek formájában. Eddig szinte kizárólag elismerő és bátorító észrevételek érkeztek hozzánk” – emelte ki Pribék Márton, a Veddbérbe.hu ügyvezetője.
(BrandTrend)