Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

Az Oracle a DigitasLBI globális marketing és technológiai ügynökséggel együttműködve belép a digitális marketing területére is. A felhő alapú technológia és a digitális tanácsadás vezető vállalatai most közösen kínálnak olyan digitális szolgáltatást, amely egyablakos, integrált rendszert biztosít a kreatív, valamint a technológiai tanácsadás és kivitelezés területén működő vállalkozások számára.

Az Oracle Solutions Group ügyfelei hozzáférhetnek majd a DigitasLBI, az Oracle és a Spindrift megoldásaihoz, valamint az Oracle technológia révén a DigitasLBI kivitelezési szakemberei által birtokolt tudáshoz. Ez a megközelítés jelentősen leegyszerűsíti a digitálizáció kívánta átalakulást, és lehetővé teszi a márkáknak, hogy innovatív, adat-vezérelt digitális élményeket biztosítsanak ügyfeleik számára.

Az Oracle Cloud technológiára épülő DigitasLBI OSG azoknak az ügyfeleknek kínál megoldást, akik szeretnének egységes képet kapni ügyfeleik digitális felkészültségéről, majd a kapott adatok alapján megtehessék a szükséges lépéseket. Az együttműködés keretében az Oracle és a DigitasLBI a fogyasztók folyamatosan változó igényeinek megfelelő iparági megoldásokat fejlesztenek és vezetnek majd be.

“A digitális innováció DigitasLBI egyik alapeleme” – mondta Neil Sholay, az Oracle Digital területért felelős alelnöke. “Egy dedikált Oracle Cloud központ létrehozásával, és a közös munka eredménye képen az OSG és az Oracle digitális élmények következő generációit alkotja majd meg.”
(BrandTrend)