Kategória: Hír.

Admin kategória: Hír.

Idén április 24. és 31. között rendezik meg a Balaton történetének legnagyobb pontyhorgász versenyét, a Nemzetközi Balatoni Bojlis Kupát (IBCC), mely egyben Európa egyik legnagyobb horgászversenye is.

A második alkalommal megrendezett viadalra 17 országból, több mint 100 három tagú csapat nevezett. A horgászok egy 160 km hosszú szakaszon, Balatonalmáditól az északi parton végig, Keszthely érintésével Fonyódig próbálják kifogni a legnagyobb halakat.

A versenyről a Fishing&Hunting televíziós csatorna jóvoltából minden nap este 8-tól izgalmas összefoglalókat, interjúkat és élő bejelentkezéseket láthatnak a nézők HD minőségben a verseny weboldaláról elérhető streamen.

„Az IBCC Európa egyik legnagyobb nemzetközi bojlis versenye, már emiatt is kiemelt figyelmet élvez a rendezvény, de nekünk, magyaroknak még egy szempont miatt is kedves, hiszen legnagyobb tavunkon, a Balatonon zajlik a megmérettetés. A magyar tenger pedig mindannyiunk számára kedves élményeket és jó fogásokat jelent” – mondta Dr. Szűcs Lajos MOHOSZ elnök.

„Büszkék vagyunk rá, hogy immáron 2. alkalommal lehetünk a fő szponzorai és fő médiatámogatója Magyarország legnagyobb horgászversenyének. Örülünk neki, hogy ismét találkozhatunk a környező országok sportolóival, hiszen a Fishing&Hunting egy nemzetközi csatorna, mely 9 országban fogható” – mondta Andrejszki Zoltán, a csatorna kereskedelmi és marketing igazgatója.

A viadal vezető versenybírója Csörgő Tamás, aki korábban már 12 bojlis horgászversenyt rendezett, és aki az elmúlt 15 évben számtalan kapitális méretű pontyot is fogott. Mottója a „Fogd ki és engedd vissza, ne öld meg a jövőt!”.
(BrandTrend)