Kategória: Hír és Piac.

Admin kategória: Hír.

A finn gyökerekkel rendelkező, nemzetközi Lindström vállalat felvásárolta a budapesti Talp-Alj Kft.-t, amely beltéri szennyfogó szőnyegek bérbeadásával foglalkozik. Az akvizíció – amely magában foglalja a magyar cég teljes munkaerő-állományát és eszközeit – 2015 decemberében zárult. A 2008-ban alapított Talp-Alj Kft. az ország egyik vezető beltéri szennyfogó szőnyegeket bérbeadó cége, 180 millió forintot meghaladó árbevétellel 2015-ben.

„Nagyon örülök annak, hogy a Talp-Alj a Lindström vállalat része lett. 2001-óta foglalkozunk szőnyegek bárbeadásával Magyarországon, a Talp-Alj szolgáltatása kiegészíti az eddigi szolgáltatási palettát. Az akvizíció hozzájárul ahhoz, hogy tovább erősítsük piaci pozíciónkat” – mondta el Keresztesi Béla, a Lindström Hungary ügyvezető igazgatója.

A Lindström 1994-ben lépett be a magyar piacra és ma piacvezető a munkaruházat és szőnyegszolgáltatások területén. Egyéni védőeszköz szolgáltatásaival pedig egyedüli szereplő a magyar piacon. A vállalat 200 munkavállalót foglalkoztat három telephelyén, Budapesten, Székesfehérváron és Törökszentmiklóson.

A Lindström Csoport 24 országban kínál munkaruházati termékeket Európában és Ázsiában, bérszőnyegei pedig 16 országban több mint egymillió négyzetmétert borítanak be. A vállalatcsoport éves árbevétele 2014-ben 301 millió euro volt.
(BrandTrend)